Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
SLOŽENÍ
tofu bílé (16,7 %) (sója, mořská sůl Nigari), lilek, cibule, kokosové mléko (kokos, voda), třtinový cukr, kari pasta žlutá (4,2 %) (20 % sušené červené chilli, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín), limetková šťáva, rýžová mouka, kukuřičná mouka, koriandr, sezamový olej, sůl kamenná, bazalka.
Nutriční hodnoty na 100 g
508,3
120
7,0 g
5,2 g
10,4 g
6,4 g
4,0 g
1,1 g
0,8 g
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.