Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Podrobnosti a parametry
Hotová jídla EXPRES MENU, bez lepku, konzervantů a barviv, vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 2
Obsah: maso 200 g, celkem 600 g
Složení: vepřové maso (31 %), zelí kysané (zelí, voda, kmín, sůl), smetana, cibule, kukuřičná mouka, rýžová mouka, slunečnicový olej, sůl, paprika mletá, česnek, kmín
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.