Slaninou protknutý hovězí plátek s celým vejcem. Hovězí pečeně se v minulosti podávala na den svatého Štěpána, který je znám i jako druhý svátek vánoční. Tento lahodný pokrm se výborně hodí k sváteční atmosféře.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 1
Obsah: celkem 300 g
Složení: hovězí maso (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, uzená slanina (vepřové sádlo), vejce, sůl kamenná, pepř.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen vejce
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota 522 kJ / 125 kcal
Tuky 9,3 g
Nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 3,6 g
Cukry 0,9 g
Bílkoviny 6,3 g
Sůl 0,95 g
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.