Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 1
Obsah: celkem 300 g
Složení: vepřové maso (32 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), vejce, sýr Eidam (mléko, sůl, sýrařské kultury), vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná, pepř.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu, vejce, hořčici
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota 589 kJ / 141 kcal
Tuky 10 g
Nasycené mastné kyseliny 2,9 g
Sacharidy 1,3 g
Cukry 0,3 g
Bílkoviny 8,3 g
Sůl 0,85 g
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.