Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Komplet Menu.
Hotové jídlo ve dvou sáčcích.
SLOŽENÍ
rýže parboiled (50 %), vepřové maso (30 %), lečo (15 %) (paprika, rajče, cibule), hrášek, cibule, olej řepkový, sůl kamenná, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
796
189
8,1 g
1,3 g
20,6 g
0,4 g
8,5 g
0,6 g
0,8 g
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky