Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony,
zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), vepřová plec (24 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), žampiony (6,4 %), mléko, cibule, smetana, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, kmín.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.