Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše.
Komplet Menu.
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
SLOŽENÍ
bramborová kaše (40 %) (vařené brambory 62,5 %, mléko 34,5 %, máslo, sůl kamenná), telecí líčka (24 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), červené víno (4 %), cibule, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr řepkový, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, citronová šťáva, pepř, nové koření, bobkový list.
Nutriční hodnoty na 100 g
389,1
92,6
2,6 g
1,0 g
12,4 g
4,6 g
6,3 g
0,9 g
0,6 g
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby: 2 roky
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.