Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu. Bez konzervačních látek, bez "éček" , bez alergenů ! Vhodné i pro vegany a vegetariány.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ ALERGENŮ, VEGAN, VEGETARIAN
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od regionálních dodavatelů z České republiky.
Počet porcí: 2
Obsah: 400 g
Složení: brambory (60%), mrkev (20%), hrášek (10%), kukuřice (10%), sůl.
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Způsob přípravy jídla :
1) Bramborový salát- v misce smíchejte s majonézou, popřípadě dodejte další suroviny dle vlastní chuti
2) Francouzské brambory- v zapékací misce směs zalejte vajíčkem a postrouhejte sýrem.
3) Příloha- obsah sáčku ohřejte dle možností nebo podávejte studené
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.