Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Velmi chutné zeleninové jídlo by se dalo přirovnat k leču bez uzeniny a vajíčka. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se můžeme podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Podrobnosti a parametry
POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ MASA, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek
Počet porcí: 1
Obsah: celkem 300 g
Složení: papriky, rajčata, okurky, lilek, cuketa, cibule, víno bílé, slunečnicový olej, česnek, cukr, sůl, provensálské koření, pepř
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota 233 kJ / 56 kcal
Tuky 3,0 g
Nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 6,3 g
Cukry 0,6 g
Bílkoviny 1,0 g
Sůl 0,81 g
Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.