Nejkvalitnější kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin, málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa a jelení maso je navíc dietní. Delikatesa na doma či na cesty. Bez alergenů a lepku.
Podrobnosti a parametry
POTRAVINA BEZ LEPKU, NEOBSAHUJE LAKTÓZU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek
Maso je vhodné pro rychlou přípravu omáček, gulášů, polévek, pomazánek nebo ke konzumaci jen s přílohou
Počet porcí: 3
Hmotnost: 300 g masa v syrovém stavu, hotový výrobek 300 g, ±5 %
Složení: jelení maso z plece (99%), sůl, pepř
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota 659 kJ / 158 kcal
Tuky 7,1 g
Nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy 0 g
Cukry 0 g
Bílkoviny 21,8 g
Sůl 0,95 g
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.