Delikátní fazolky s vynikající smetanovou omáčkou. Bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale i výborně chutná. Hodí se do každého baťohu nebo spižírny a můžete ho podávat i jako hlavní jídlo k obědu. Kdo má rád kyselejší jídla, může přidat kapku citrónu. Bez konzervantů, lepku vhodné i pro vegetariány a celiaky.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ MASA, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 1
Obsah: celkem 300 g
Složení: fazolové lusky (50%), vejce vařené 1ks, smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, máslo, sůl
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje laktózu a vejce
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.