Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod nejenom pro vegany a vegetariány. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně. Bez konzervantů, bez "éček", bez lepku!
Podrobnosti a parametry
Hotová jídla EXPRES MENU, bez lepku, konzervantů a barviv, vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
Počet porcí: 1
Obsah: celkem 300 g
Složení: pitná voda, brambory (8 %), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), cibule, sušené houby, kukuřičná mouka, rýžová mouka, sůl, slunečnicový olej, česnek, pepř, kmín, majoránka, kapusta, mrkev, celer, petržel
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje celer
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.