Profesionální výrobek pro domácí přípravu extra vysoké a pevné vrstvy
želé na dorty a zákusky. Výrobek je rostlinného původu na bázi agaru.
Pomůcka profesionálních cukrářů i do Vaší kuchyně! Takové želé, které znáte u
zákusků z cukrárny, si nyní můžete připravit jednoduše sami doma. Z
jednoho sáčku připravíte 0,5 l želé.
Použití:
- Obsah sáčku smícháme se 5-6 lžícemi cukru (80 g), přidáme 500 ml tekutiny.
Přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu.
- Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme asi 10 min
chladnout.
- Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Dort je nutné před nanesením
želé potřít např. krémem nebo džemem. Pokud želé před použitím příliš ztuhne,
můžeme ho znovu rozehřát.
Složení:
Cukr, 38% želírující látka (agar), kyselina (kyselina citrónová), barvivo
(karmíny, karoteny). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY
obsahující LEPEK).