Sunar neml kaše 220g rýžová 4m

108 Kč
Skladem
  • Cena bez 12% DPH: 96,43 Kč
  • PeMi kód: 553225
  • EAN: 8592084416331
Informace o výrobku
0 % přidaného cukru*
*Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Při podávání prvních příkrmů je důležité, aby si dítě co nejméně zvykalo na sladkou chuť a vytvořilo si tak správné stravovací návyky do budoucnosti. Proto do našich nemléčných kaší Sunar nepřidáváme cukry*. Při zpracování obilovin a výrobě kaše nepoužíváme ani proces hydrolýzy, při kterém vznikají sladké cukry. Způsob výroby nemléčné kaše bez přídavku cukrů* a bez procesu hydrolýzy tak nabízí méně zpracované obiloviny. Kaše si tak zachovává přirozeně obilnou chuť.
8 vitaminů, železo a vápník
Sunar kaše jsou skvělým obohacením jídelníčku kojence při přechodu na smíšenou stravu. Kaše jsou jednou z prvních potravin, které se po mateřském mléku zavádějí do dětské výživy, protože dodávají energii a jsou ideální pro příjem důležitých látek, jako jsou vitaminy, vápník a železo. Nemléčné kaše jsou vynikající s kojeneckým mlékem Sunar, které díky obsahu mléčného tuku dodá kaši lahodnou mléčnou chuť.

Bez lepku
8 vitaminů, železo a vápník
Příprava a použití
Vhodná jako první kaše pro přípravu a zahuštění dalších pokrmů, pro děti s rizikem vzniku alergie na bílkovinu kravského mléka nebo pro bezlepkovou dietu. Můžete použít také jako první příkrm při zavádění smíšené stravy.

Návod na přípravu
Používejte pouze čisté nádobí. Připravujte v misce nebo hlubším talíři. Sunar první kaše rýžová nemléčná se připravuje pouhým přidáním mateřského mléka, náhradní mléčné výživy, HA mléka, případně vody.

1. Připravte si pitnou, nejlépe kojeneckou vodu, převařte ji a následně ochlaďte na 37-40 °C. Pokud kaši připravujete s mlékem, připravte si podle návodu 150-180 ml kojenecké mléčné výživy, kterou obvykle podáváte svému dítěti např. Sunar Premium.
2. Nalijte připravenou vodu nebo kojeneckou mléčnou výživu do misky či talíře.
3. Za stálého míchání vidličkou postupně přidávejte cca 25-30 g Sunar kaše, což je asi 4-5 středně plných polévkových lžic. Hustotu kaše můžete podle potřeby upravit přidáním mléka nebo prášku.
4. Sunar kaši po přípravě ihned podávejte. Kaši nikdy nevařte. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu. Nedojedenou porci znovu nepodávejte.
⇡ Zpět nahoru ⇡