Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli. Její vůně může být zprvu nepříjemná, skvěle se však hodí k pokrmům indické kuchyně a vegani ocení chuť vajec, kterou dodá veganským pokrmům. Kala Namak je i velmi zajímavá z hlediska Ayurvédy.
HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kamenná sůl pražená. Skladujte v suchu.
Kamenná sůl pražená.
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: