Jedlá sůl 35 %, chlorid draselný 35 %, sušená zelenina v různém poměru 19 % (mrkev, pastinák, petržel, CELER, cibule, brambory), kukuřičný škrob, sacharóza 8 %, sušené byliny v různém poměru 2 % (dobromysl, libeček, satrurejka, bazalka, mateřídouška, meduňka, tymián, petrželová a CELEROVÁ nať), barvivo: riboflavin.Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových a luštěninových jídel a salátů.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):474kJ/112kcal. Tuky: 0,12 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,08 g. Sacharidy: 27,4 g. z toho cukry: 10,1 g. Bílkoviny: 1,3 g. Sůl: 31,01 g
Skladování: V suchu a temnu.
Legislativní zařazení: