Zázvorový sirup s třtinovým cukrem a citronem vás překvapí svoji netradiční sladce pikantní a výraznou chutí. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení: Třtinový cukr* 57 %, vodní výtažek ze zázvoru* 41 %, citron*, kyselina citronová. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Ředit v poměru 1 : 10.
Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 1204 kJ/287 kcal. Tuky: 0.1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.1 g. Sacharidy: 57 g. z toho cukry: 57 g. Bílkoviny: 0.1 g. Sůl: 0.1 g
Skladování: Skladujte v temnu. Po otevření uchovejte v chladu.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - sirup..