Olivy odrůdy throuba se nechávají plně uzrát na slunci na stromě olivovníku. Sbírají se ručně, aby nedošlo k jejich poškození. Po přetřídění probíhá přirozený fermentační proces, kdy se olivy umístí na 10 dnů do uzavřených nádob pouze se solí. Po ukončení fermentace se zabalí s přídavkem malého množství extra panenského olivového oleje. Throuba olivy jsou skutečnou delikatesou a nejlépe chutnají jen tak. Můžeme je také použít k dozdobení a dochucení zeleninových salátů.
HMOTNOST: 195 g
ZEMĚ PŮVODU: Řecko
SLOŽENÍ: olivy throuba* 98 %, extra panenský olivový olej*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
Olivy throuba* 98 %, extra panenský olivový olej*, mořská sůl. Balené ve vakuu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):2193kJ/532kcal. Tuky: 55 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 8,4 g. Sacharidy: 6,9 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 2,8 g. Sůl: 3,5 g
Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 14 dnů.
Legislativní zařazení: