Svět se dělí na dva typy lidí – na ty, kteří olivy nenávidí, a na ty, kteří je bezpodmínečně milují. Patříte do té druhé kategorie? Pokud ano, máme pro vás jedinečný zážitek, který stojí za vyzkoušení - olivy černé sušené s peckou. Po fermentaci s mořskou solí se suší při teplotách do 40 °C, díky čemuž vynikne jejich aroma. Chutnají skvěle samy o sobě, ale také je můžete vyzkoušet do salátů nebo těstovin.
- S peckou
- Oliva Black Botija z Peru
- Nesířené a nepasterizované: Tyto olivy neobsahují síru ani neprošly procesem pasterizace, což znamená, že si zachovávají co nejvíce svých přírodních vlastností a cenných látek
- Alkalický zdroj kvalitního tuku
- Skvělý zdroj vápníku a železa
- Bohaté na obsah antioxidantů
- Zdroj esenciálních mastných kyselin
"
Olivy*, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíK přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):3174kJ/761kcal. Tuky: 79 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 9 g. z toho cukry: 6 g. Bílkoviny: 4,3 g. Sůl: 3 g
Skladování: Skladujte v chladu a suchu při teplotě 16-25 °C.
Legislativní zařazení: