Svět se dělí na dva typy lidí – na ty, kteří olivy nenávidí, a na ty, kteří je bezpodmínečně milují. Patříte do té druhé kategorie? Vyzkoušejte černé olivy z Peru. Jsou nesolené a schnou na slunci přímo na stromech, poté jsou sbírány a bez jakýchkoliv úprav a přídavků skládány do sklenic (bez nálevu). Výsledkem je nevšední nahořklá chuť, kterou jim dala sama příroda.
- S peckou
- Oliva Black Botija z Peru
- Nesířené a nepasterizované: Tyto olivy neobsahují síru ani neprošly procesem pasterizace, což znamená, že si zachovávají co nejvíce svých přírodních vlastností a cenných látek
- Alkalický zdroj kvalitního tuku
- Skvělý zdroj vápníku a železa
- Bohaté na obsah antioxidantů
- Zdroj esenciálních mastných kyselin
VĚDĚLI JSTE, ŽE?
Zelené olivy nejsou zvláštní odrůdou, ale jedná se o nezralé plody.
Olivy*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíK přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1503kJ/359kcal. Tuky: 38 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g. Sacharidy: 2,8 g. z toho cukry: 0,1 g. Bílkoviny: 1,7 g. Sůl: 0,05 g
Skladování: Skladujte v chladu a suchu při teplotě 16-25 °C.
Legislativní zařazení: