Natura Želatina čirá je sypká směs pro přípravu čirého
želé na ovocné moučníky, dorty, poháry. Jedlá želatina (bílkovina
živočišného původu). Čirá kuchyňská želatina v přášku.
Připravíme z ní zeleninové a masové aspiky, huspeniny a tlačenky. Natura to je
chuť, kterou máte rádi, jedná se o český výrobek.
Návod na přípravu Natura Želatina v prášku:
- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah
sáčku.
- Po rozpuštění želatiny přilejeme 400 - 450 ml studené vody, tímto roztok
želatiny získá optimální teplotu pro další použití.
- Vlažný a tekutý roztok želatiny ochutíme a smícháme s požadovanou
surovinou, vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v
chladničce.
Složení Natura Želatina v prášku:
Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).
Skladování:
Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před přímým slunečním
zářením.