Čokoládové muffiny bez lepku. Vhodné rozšíření jídelníčku celiaků.
Za vznikem řady bezlepkových produktů Nelepek stojí rozhodnutí spojit obnovu jedné kladenské pekárny a pečení bezlepkového chleba.
Další produkty z řady Nelepek:
Bezlepková směs: cukr, odtučněný kakaový prášek, bramborový škrob, palmový tuk, sušená SYROVÁTKA, dextróza, sušený VAJEČNÝ BÍLEK, kypřící látka (E450, uhličitan sodný), emulgátor rostlinného původu (E471), jedlá sůl, zahušťovadlo (xanthanová guma); VLAŠSKÉ OŘECHY, voda, řepkový olej, VEJCE, konzervant: kyselina sorbová. Může obsahovat stopy hořčice, celeru, sezamu, lupiny (vlčí bob) a sóji.K přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1755kJ/418kcal. Tuky: 23,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 4,6 g. Sacharidy: 45,8 g. z toho cukry: 34,1 g. Bílkoviny: 6,7 g. Sůl: 0,6 g
Skladování: Skladujte při tepolotě 18–23 °C a vlhkosti max. 70 % v PP obalu. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Jemné pečivo - muffin.