Všestranná polohrubá pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, smažení nebo vaření.
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, mouka v biokvalitě může být vaším základem při pečení
- smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z biomouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
PŠENICE*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíMouka pšeničná polohrubá je vhodná do hladkých litých těst, k výrobě kynutých knedlíků, zásmažek a polévek.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1500kJ/358kcal. Tuky: 1,53 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 73,1 g. z toho cukry: 2 g. Bílkoviny: 11,3 g. Sůl: 0,01 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - pšeničná mouka.