Všestranná hladká pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, mouka v biokvalitě může být vaším základem při pečení
- zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat
- smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z biomouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení: PŠENIČNÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě kynutých těst, na koláče, bábovky, dorty i vánoční cukroví.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1531 kJ/361 kcal. Tuky: 1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.1 g. Sacharidy: 76 g. z toho cukry: 1.9 g. Vláknina: 2.7 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 0.01 g
Může obsahovat (alergeny): lepek
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek..