Všestranná hladká pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, mouka v biokvalitě může být vaším základem při pečení
- zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat
- smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z biomouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení: PŠENICE*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Jedná se o běžnou mouku, která se používá na přípravu pečiva, koláčů, při pečení chleba atd. Ve zdravé kuchyni zejména jako doplněk mouky celozrnné.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1418 kJ/339 kcal. Tuky: 1.9 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.3 g. Sacharidy: 72.6 g. z toho cukry: 0.4 g. Bílkoviny: 13.7 g. Sůl: 0.01 g
Může obsahovat (alergeny): lepek
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - pšeničná mouka..