Olivové krekry se báječně hodí na přikusování k polévce, salátu nebo na křoupání jen tak samotné.
Základ olivových krekrů tvoří mandle, pohanka a exkluzivní peruánské olivy Black Botija, které jsou v opravdové raw kvalitě. Krekry jsou vhodné jako výživná zdravá svačinka. Můžete je křoupat jen tak samotné nebo si z nich připravit obložený "chléb" či sendvič. Zakousněte je k salátu nebo k dobré raw či vařené polévce.
Raw placky, krekry nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako zdravá a chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, laktózu, přidané cukry, plnidla, konzervanty, mouku, kypřící látky ani zvýrazňovače chuti. Zpracování surovin i samotná výroba a sušení krekrů probíhá za nízkých teplot do 45 °C, takže si zachovávají nejen výbornou chuť, ale i maximální výživnou hodnotu. Jsou vhodné jako náhražka pečiva pro bezlepkáře, smlsnou si na nich i vegani, vitariáni či zastánci paleo stravy, zkrátka každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce přidat do svého jídelníčku něco nového.
Mrkev*, sušené peruánské olivy* 23 %, MANDLE* 24 %, pohanka loupaná* 21 %, lněné semínko zlaté*, slunečnicové semínko*, sůl růžová, extra panenský olivový olej* 1,2 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíK přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):2437kJ/584kcal. Tuky: 45 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 5 g. Sacharidy: 24 g. z toho cukry: 3 g. Bílkoviny: 14 g. Sůl: 2,3 g
Skladování: Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Legislativní zařazení: