BIO kombucha meduňka se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO meduňky a zeleného čaje.
Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou. Významný je obsah kyseliny glukuronové, která detoxikuje organismus, kombucha obsahuje též řadu vitamínů skupiny B a dalších látek. Do Číny se kombucha dostala jako dar císařovi. Přes Japonsko a Filipíny můžeme sledovat cestu tohoto nápoje až do Evropy. Velmi oblíbenou se kombucha stala také na Balkáně a v Rusku.
voda, třtinový cukr*, odvar z meduňky (50 %) a zeleného čaje (50 %)*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíurčeno k přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):77kJ/18kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 4,6 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Skladování: skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření spotřebujte do 10ti dnů.
Legislativní zařazení: kvašený nápoj.