Rajčatový kečup Dennree je pečlivě vyroben z na slunci vyzrálých italských biorajčat. Bez konzervantů, aromat či jiných přídatných látek.
Firma Denree je spojená se samotnými počátky biopotravin v Německu. Vznikla v roce 1974, kdy ji založil mladý nadšenec Thomas Greim, který je majitelem a ředitelem firmy dodnes. Začal se čtyřmi bio mléčnými produkty, které svým ojetým starým Opelem vozil do Mnichova. Mléko pocházelo od farmářů v okolí, kteří biodynamicky hospodařili od počátku 70. let. Greim našel mlékárnu, která biomléko zpracovávala na konzumní mléko, jogurt, kyselé mléko a kefír. V Mnichově pak tyto produkty odebíralo několik prodejen se zdravou výživou.
Dnes je Dennree přední specializovaný prodejce bioproduktů v německy mluvícím regionu. Jejich cílem je učinit biopotraviny široce dostupné a nabídnout zákazníkům širokou škálu produktů. Dennree propojuje výrobce, maloobchodníky a zákazníky a v současnosti nabízí komplexní sortiment s více než 14 000 položkami, všemi výhradně z ekologického zemědělství.
Koncentrovaný rajčatový protlak* 73 %, surový přírodní třtinový cukr*, ocet z brandy*, sůl, koření*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):433kJ/102kcal. Tuky: 0,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 20 g. z toho cukry: 20 g. Bílkoviny: 2 g. Sůl: 2,4 g
Skladování: Před použitím protřepat. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 6 týdnů.
Legislativní zařazení: