Arašídy obalené v karobu. Karobky jsou vynikající náhražkou běžných pamlsků. Praktické na cesty nebo jako svačinka do školy či práce.
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Složení: ARAŠÍDY 45 %, karobová poleva 55 % (cukr, palmový tuk, SYROVÁTKA, pudr ze svatojánského chleba 5 %, rýžová mouka, slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak).
Může obsahovat stopy lepku a skořápkových plodů.
Návod k přípravě: k přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 2379 kJ/572 kcal. Tuky: 40.2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 14.4 g. Sacharidy: 37 g. z toho cukry: 33.5 g. Vláknina: 4.1 g. Bílkoviny: 13.5 g. Sůl: 0.3 g
Může obsahovat (alergeny): arašídy, mléko
Skladování: při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody v karobové polevě.