Hrách je oblíbenou luštěninou především pro své všestranné použití. Můžeme ho použít jako zdravou přílohu, přidat do polévky, do pomazánek i salátů. Výborně chutná s rýží, quinoou či jáhlami. Příprava: Propláchnutý hrách namočíme přes noc (8 hodin) do studené vody. Vaříme ho v čisté vodě na mírném ohni 60 – 90 minut a osolíme až ke konci vaření.
HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Maďarsko/Slovensko
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné stopy alergenů.
Hrách zelený* půlený. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPropláchnutý hrách namočíme přes noc (8 hodin) do studené vody. Vaříme ho v čisté vodě na mírném ohni 60 – 90 minut a osolíme až ke konci vaření.
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1274kJ/302kcal. Tuky: 1,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 41 g. z toho cukry: 3,5 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0,06 g
Skladování: Skladujte v chladu a suchu.
Legislativní zařazení: