Směs na přípravu falafelu. Falafel je jídlo populární v arabském středomoří, které se připravuje především z cizrny. Tato směs na falafel je certifikována jako bezlepková a je v biokvalitě.
Značku Bauck založil již v roce 1932 Eduard Bauck. Následující generace dále rozvíjely podnik, který se nachází na Lüneburském vřesovišti. Kromě původního zemědělství firma působí také v oblasti sociální, v pekařině, vlastní tři zemědělské obchody, větrné mlýny a věnuje se výzkumu i vzdělávání. Ve společnosti momentálně pracuje 140 zaměstnanců, kteří se podílí na výrobě produktů pro německé i zahraniční regiony.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Cizrnová drť*, cizrnová mouka*, jedlá mořská sůl, kmín*, petržel*, česnek*, koriandr*, bílý pepř*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíObsah balení zalijte 250 ml vroucí vody a dobře promíchejte. Nechte 15 minut odstát. Poté vytvarujte do požadovaného tvaru a fritujte na oleji.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1418kJ/338kcal. Tuky: 6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 43 g. z toho cukry: 2,8 g. Bílkoviny: 18 g. Sůl: 2,1 g
Skladování: Skladujte v suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - směs na přípravu hotového pokrmu.