Z neloupaného japonského černého sezamu a celozrnné rýže s malou příměsí sójové omáčky, rýžového sirupu a bramborového škrobu jsou vyrobeny netradiční crackery japonské firmy MUSO. Crackery představují lehké a chutné občerstvení
Neloupaný japonský (černý) sezam vyniká vysokým obsahem vápníku, hořčíku, železa či zinku. Celozrnná rýže je oproti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály.
Složení: Černý SEZAM (47 %), hnědá rýže, tamari (SÓJOVÁ omáčka), sirup z hnědé rýže (hnědá rýže, JEČNÝ slad) , kuzu škrob.
Návod k přípravě: Určeno k přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1966 kJ/471 kcal. Tuky: 23.4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 3.5 g. Sacharidy: 46.5 g. z toho cukry: 1.2 g. Vláknina: 9 g. Bílkoviny: 14 g. Sůl: 1.1 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója, sezam
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo - crackerové pečivo..