Bezlepkový chléb se semínky jako chutné rozšíření jídelníčku celiaků. Můžete ho namazat sladkou i slanou pomazánkou nebo ho přikusovat k salátu či polévce.
Jde o čtvrtý chléb z řady Nelepek, na trhu už je druh s celozrnnou pohankou, se lněnou vlákninou a rustikální.
Složení: Bezlepková směs: kukuřičný škrob, len, slunečnice, SÓJOVÝ proteinový koncentrát, zahušťovadla (xanthanová a guarová guma, hydroxypropylmethylcelulóza), rýžová mouka, cukr, psyllium, sušený kvas (rýžová mouka, kvasový základ), inulin, dextróza, karamel, čočka pražená mletá, kvasnicový extrakt, maltodextrin, jedlá sůl, regulátor kyselosti (octan sodný), enzymy; voda; řepkový olej; droždí; jedlá sůl, konzervant: kyselina sorbová.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 799 kJ/191 kcal. Tuky: 6.9 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 26.4 g. z toho cukry: 2.5 g. Bílkoviny: 5.7 g. Sůl: 1.2 g
Může obsahovat (alergeny): sója
Skladování: Skladujte při teplotě 18–23 °C a vlhkosti max. 70 % v PP obalu. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo..